Frivillig på Sea War Museum

Frivillige fra Sea War Museum på besøg i gemmerne!

Den 8. februar 2024 havde vores fantastiske frivillige fra Sea War Museum en helt særlig oplevelse hos JD-Contractors, hvor de fik et unikt indblik i, hvad der foregår bag kulisserne på vores museum.

På JD-Contractors har museet sit magasin, bibliotek og værksted, men vi ser frem mod fremtiden, hvor flere af disse faciliteter flytter til Thyborøn med åbningen af vores spritnye center i 2024!

Vores frivillige blev guidet personligt af museets konservator, John Silver Andersen, der delte spændende historier om de genstande, han for tiden arbejder med. Alt fra bombedragter til dykkerudstyr og hvalfangerkanoner blev diskuteret og udforsket.

Efter rundvisningen fortsatte vi gennem biblioteket og museets magasin, hvor Gert Normann gav os indblik i de mange genstande, der snart vil flytte ind i det nye Maritim Historisk Center.

Vil du være en del af vores dedikerede hold af frivillige, der er en uvurderlig del af at drive et museum? Som frivillig får du typisk vagt med en fast makker, hvor jeres rolle er at byde gæsterne velkommen til museet og byen. Du vil have en vagt på 3 timer hver 14. dag og bidrage til at give vores gæster en fantastisk oplevelse, både når de besøger og forlader museet.

Sea War Museum er en non-profit selvejende institution med et formål om at sikre museets samling, formidle søfartshistorie og forske i vrag på havbunden.

Har du lyst til at være frivillig på Sea War Museum? Så kontakt museumsleder Christian Toftgaard og hør nærmere.

Kontakt museet på
tlf. 5455 5560, cto@seawarmuseum.dk