Er du den nye daglige leder på Sea War Museum?

Har du lyst til at arbejde med mennesker og kultur på Vestkysten, er stillingen som daglig leder ved Sea War Museum i Thyborøn måske noget for dig.

Vores dygtige og entusiastiske leder af museet Bitten har valgt at gå på efterløn. Derfor søger vi en ny daglig leder til at tage førertrøjen på museet.

Hvis du er glad for at arbejde med frivillige og er har sans for god service, er stillingen som daglig leder for Sea War Museum sikkert noget for dig. Det er vigtig, at du er ansvarsbevidst, handlekraftig og kan udvise myndighed. Det er også afgørende venlig, smilende og imødekommende og har lyst til at være med til at give museets gæster en god oplevelse.

Hvem er vi?

Sea War Museum Jutland i Thyborøn er det eneste museum i Danmark, hvor der kun bliver fortalt international historie. Museet har fokus på Første Verdenskrig i Nordsøen med hovedvægt på verdenshistoriens største søslag, på Jyllandsslaget, som fandt sted ud for den jyske vestkyst i 1916.

Sea War Museum er en privat selvejende institution, der er selvstændigt virkende og uafhængig af statslig styring herunder museumsloven. Museet modtager ingen driftsstøtte fra det offentlige, men finansieres 100% gennem egen indtjening, sponsorer og det "frivillige bagland".

Hovedopgaver

Som daglig leder for museet vil det være din opgave at planlægge den daglige arbejdsgang, og du vil være ansvarlig for at åbne og lukke museet. Du vil få ansvaret for koordineringen af vores dygtige korps af frivillige.

Du vil stå for planlægningen af vagtplaner og vil også selv deltage i vagtdækningen. Du vil have ansvaret for opsyn/opdatering af museets betalingsautomat og for driften af museumsbutikken. Du vil være ansvarlig for at booke og guide rundvisninger af museets gæster. Du vil også have et fagligt ansvar for museets genstande/udstilling og du vil stå for audioguides og skærme i udstillingen. Et af museets vigtige aktiviteter er afviklingen af foredrag og arrangementer, som du vil skulle stå for. Endeligt har stillingen også et markedsføringsaspekt, herunder opdatering af museets hjemmeside og Facebook side samt kontakt til samarbejdspartnere.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen vil være på 37 timer. Lønnen fastsættes ud fra den enkeltes indsats, kvalifikationer, uddannelse og dygtighed samt stillingens indhold og ansvar. Spørgsmål vedrørende stillingen bedes sendt til museumsdirektør Gert Normann Andersen på gna@jdcon.dk eller telefonisk på 23254011. Find information om Sea War Museum på: Sea War Museum Jutland.

Send ansøgning, CV samt maks. 2 sider, hvor du beskriver dine kvalifikationer og vision for museets formidling til Formand Willy Thomsen på mail: willy-dbo@tdcadsl.dk. Forventet afsættelsesstart hurtigst muligt.


Assistent søges til Sea War Museum i Thyborøn.

Til støtte for den daglige leder søges en assistent med 20 timers arbejde pr. uge.

Assistenten skal hjælpe den daglige leder med at drive museet, deltage i vagtordninger og den daglige drift. Nogle af timerne vil derfor falde i weekenden.

Herudover har museet mange gode frivillige, som hjælper med at dække vagterne i åbningstiden, ved særlige arrangementer og rundvisninger.

Museet har åbent alle dage fra kl. 10-16 og i de tre sommermåneder til kl. 17. Find information om museet på www.seawarmuseum.dk .

Vi forventer af dig

  • at du er venlig, smilende og imødekommende
  • at du er handlekraftig og kan udvise myndighed
  • at du er fleksibel og udadvendt
  • at du evner at samarbejde
  • at du vil medvirke til at give museets gæster en god oplevelse.

Stillingen vil være på 20 timer. Lønnen fastsættes ud fra den enkeltes indsats, kvalifikationer, uddannelse og dygtighed samt stillingens indhold og ansvar. Spørgsmål vedrørende stillingen bedes sendt til museumsdirektør Gert Normann Andersen på mail:  gna@jdcon.dk eller telefonisk på 23254011.

Send ansøgning, CV samt maks. 2 sider, hvor du beskriver dine kvalifikationer og vision for museets formidling til formand Willy Thomsen på mail: willy-dbo@tdcadsl.dk. Forventet afsættelsesstart hurtigst muligt.

Vi vil gerne have din ansøgning senest 15. maj 2021.